Hjem >>> Brenn Surgery >>>Den kliniske løpet av brannskader. Del 1

Den kliniske løpet av brannskader. Del 1

Den kliniske løpet av brannskader. Del 1

Påvisning av brannskader er vanligvis ikke vanskelig. Det er vanskeligere å bestemme dybden av vevsskade, og måle dens område. For å bestemme overflatearealet brent på en rekke måter.

Måling av palm. Arealet av håndflaten til en voksen er tilnærmet 1 til 1,2% av den totale hudoverflaten. Måling av hånden er praktisk å bruke med små brannskader eller svært store skader. I det sistnevnte tilfelle definere området, upåvirket områder.

Måling av regelen om niere. I dette tilfellet er basert på det faktum at arealet av hodet og nakken er omtrent 9% av den totale kropps, en øvre lem - og 9%, de fremre og bakre overflater av kroppen - 18%, på overflaten av en nedre lem - 18%. Overflaten av huden av perineum, kjønnsorganer er omtrent 1% av kroppsoverflaten.

Disse tallene kan godt anvendes for tilnærmet bestemmelse av arealet brent.

Visninger: 2099



Legg inn din kommentarLegg inn din kommentar











* Alle felt må fylles ut!

Søk på sidenSøk på siden



]]>